follow Catalog firme » Materiale constructii » Pardoseli » Pardoseli industriale » Judetul BIHOR
  home     Pardoseli industriale   Judetul BIHOR

Pardoseli industriale Bihor

Obtineti cel mai bun pret pentru pardoseli industriale completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
pardoseli industriale beton, pardoseli industriale intarite, pardoseli industriale oradea, pardoseli industriale bihor, pardoseli industriale (Oradea, BIHOR)
Executam pardoseli industriale din beton, slefuite mecanic cu masini rotative (elicoptere) simple si duble. turnarea se face folosind metode moderne, care pot satisface cele mai exigente cerinte in domeniul pardoselilor. realizam pardoseli industriale intarite cu produse cuartoase. obtinem astfel suprafete cu foarte bune rezistente mecanice si chimice care se preteaza pentru depozite, in industria chimica, alimentara, electronica, farmaceutica, garaje, hale industriale, spatii de..
0756 *** ***Click aici!
pardoseli industriale (Oradea, BIHOR)
Pardvest este o societate cu capital privat avand ca domeniu de activitate realizarea de pardoseli industriale, beton amprentat, rasini epoxidice, restaurarea pardoselilor deteriorate si comercializarea de materiale si utilaje specifice. Experienta in domeniu si echipa bine formata, ne face sa realizam lucrari de calitate conform normelor tehnice.O garantie deosebita reprezinta utilizarea materialelor de o calitate superioara pentru fiecare domeniu in parte...
0 74 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie